WOW0821240209BLCLJLLLML

Mijn producten
Checkout Secure

Bestelling en Levering

Bestelling en levering

Kattenlovers.nl is opgericht voor de échte kattenliefhebber. In de eerste plaats hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service. Maar daarnaast willen we onze producten aan kunnen bieden tegen een zo laag mogelijke prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier naar jou toesturen kunnen wij enorm besparen op transport- en opslagkosten. Dit zorgt ervoor dat we je een lagere prijs kunnen bieden dan de concurrent en de verzendkosten van onze kleding voor eigen rekening kunnen nemen. De keuze om direct vanuit de leverancier te verzenden brengt een iets langere levertijd met zich mee dan dat u wellicht gewend bent. De gemiddelde levertijd  van onze producten bedraagt 7-14 dagen.

Verzendkosten

Wij nemen de verzendkosten van onze producten wereldwijd volledig voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% gratis bij jou afgeleverd; er is geen minimale bestelwaarde nodig.

Gratis artikelen

Voor (gratis) promotionele artikelen gelden afwijkende voorwaarden. Voor producten die je gratis kunt bestellen rekenen we €6,95 verzendkosten. De levertijd kan 2 tot 4 weken duren.

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? Dan kun je 7 dagen per week contact met ons opnemen.


Toegevoegd aan winkelmand!